Vippe og bryn Styling

Farv af vipper og bryn

Jeg tilbyder farv af vipper og bryn med produkter fra mærkedet Refectocil. Refectocil er PPD-Fri og indeholder i stedet det mindre allergifremkaldende stof PTD. Dog er det vigtigt at nævne, at har du tidligere reageret på bryn-/vippefarve eller hårfarve, så vil du højest sandsynligt heller ikke kunne tåle de almindelige vippe- og brynfarver fra Refectocil. Jeg har dog mulighed for, at farve med Sensitive serien fra Refectocil, der er vegansk og plantebaseret – denne farve er 100% PPD og PTD fri. Refectocil Sensitive sætter sig en del i huden også, og du skal derfor være opmærmsom på, at du vil have en kraftig farve i huden et par dage efter behandlingen.

Ønsker du et mere tydeligt look i forbindelse med et Lash eller Brow Lift kan det være en fordel, at farve dine vipper eller bryn. Ved at farve dine vipper vil de fremtone længere og fyldigere.

Voks

Jeg tilbyder desuden ansigtsvoks i form af voks af bryn, overlæbe, hage og kinder. Jeg bruger udelukkende Hot voks fra det franske mærke Perron Rigot. Jeg benytter en speciel sensitive hypo-allergenisk ansigtsvoks, der giver minimal irritation og rødme i huden.

Brow Styling med hybrid farve

Det nyeste indenfor skønhedsverden er farv af bryn med hybridfarve. Hybridfarve er en blanding af helt almindelig farve og hennafarve. Denne kombination giver en farve, der holder i op til 6 uger på hårene og 10 dage på huden. Med hybridfarve opnår du derfor et ombrebrow look for en stund. Det er perfekt, hvis du skal giftes, ferie eller andet, hvor du ønsker at vågne op med bryn, der ikke skal optegnes dagligt. Det kan også være, at du går og over permanent makeup, og derfor gerne lige vil prøve en mindre permanent løsning først. Denne farve er IKKE PPD fri, og det er derfor vigtigt, at du ikke tidligere har haft en reaktion på hårfarve for, at jeg kan udføre behandlingen.

 

Farv og ret af bryn

Ved en helt almindelig farv og ret af bryn farves dine bryn først med farve, hvorefter jeg retter med voks og pincet. Jeg kan til tider vælge, at optegne brynene inden ret, hvis jeg synes det gavner det endelige resultat.

Brow Styling med hybrid

Her ses en Brow Styling, hvor brynet er farvet med hybridfarve, og herefter er blevet vokset i facon. Denne kunde har naturligt meget sparsomme naturlige bryn. Farven vil sidde i huden i op til 10 dage, og i hårene i op til 6 uger – dog med aftagene effekt fra dag 1.