Eyelash Extensions

Eyelash Extensions er for dig som helt ønsker, at undgå at skulle bruge mascara. Ved Eyelash Extensions limes små nylonhår fast på dine egne naturlige vipper, der så vil sidde fast der indtil, at dit eget hår udskiftes og falder af. Du udskifter i alt 3-5 naturlige hår dagligt, og det kræves derfor, at man får fyldt sine Eyelash Extensions op cirka hver 3. uge for, at opretholde et fyldigt og flot ook. Får du ikke fyldt op på dine Eyelash Extensions, vil de løbende falde af sammen med dine naturlige vipper. Jeg anbefaler, at du renser dine Eyelash Extensions dagligt med en skumsæbe og en blød børste lavet til formålet som du kan købe hos mig. Ved hver behandling får du desuden en ren mascarabørste med fra mig. Eyelash Extensions findes i tre typer – Single, Hybrid og Volume. Du kan se billeder og læse om de tre typer her nedenfor.

Inden behandlingen

Kom gerne uden makeup i øjenområdet når du kommer til behandling. Kan du ikke nå at fjerne makeup inden du kommer, så kom lidt før din tid, og så har jeg makeupfjerner og vat til rådighed på toilettet. Jeg renser altid efter inden jeg udfører behandlingen, men i må meget gerne have fjernet størstedelen af makeuppen inden vi går i gang med behandlingen. Fjern også dine kontaktlinser, hvis du bruger dette.

Vi starter med, at snakke look og ønsker, hvorefter jeg afrenser øjenomgivelserne og påfører øjenmasker og tape under øjnene. Herefter får du lov, at slappe af mens jeg påsætter dine nye Eyelash Extensions.

Opfyldning og pleje

For at holde vipperne flotte anbefales det, at de fyldes op efter 2-4 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne, blandt andet når dine naturlige vipper udskiftes. Et vippehår har en levetid på op til 3 mdr., fra den dag det dannes til det dør og falder ud af hårsækken. Dine naturlige hår er konstant i forskellige levefaser og du taber derfor gennemsnitligt 3-5 naturlige hår om dagen – i denne udskiftning falder det kunstige hår med ud. Det er derfor helt naturligt, at man dagligt vil tabe sine Eyelash Extensions. Er der problemer med holdbarheden da gennemgår vi sammen, hvad du kan gøre for, at optimere holdbarheden på dine Eyelash Extensions. For optimal holdbarhed anbefales det helt at undgå olieholdige produkter i ansigtet – du kan hos mig købe diverse produkter til vedligeholdelse, make-up og rens uden olie specielt lavet til Eyelash Extensions. Dette er produkter, som vi anbefaler alle vores kunder at have, hvis de ønsker at fortsætte med Eyelash Extensions på længere sigt. 

Aftagning af vipper

Ønskes vipperne aftaget kan dette gøres hos os for at undgå skade på dine naturlige vipper. Det er yderst vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af dine egne naturlige vipper. Der findes ingen midler til hjemmebrug du kan bruge for, at aftage dine vipper. Det er vigtigt, at dette kun gøres af en professionel.

Allergi

Det er heldigvis utroligt sjældent, at nogen oplever en allergisk reaktion ved Eyelash Extensions. Jeg gør alt jeg kan for, at mindske risikoen for, at du udvikler allergi. Har du tidligere haft en reaktion i forbindelse med Eyelash Extensions eller er du naturligt meget sensitiv så må du gerne lige tage kontakt inden du booker en tid.

Billeder

Du kan se flere billeder via mine sociale medier her.

Single Lash Extensions

Single Eyelash Extensions påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe. Denne metode er derfor fantastisk, hvis du ønsker et flot naturligt mascaralook, og/eller selv har en fin mængde vipper. Et nyt sæt tager 2 timer, hvor opfyldningerne er på ca. 1 time.

Single Eyelash Extensions findes også som Flat lashes, som er kunstig vippe, der er flad ved roden og ender i en todelt spids. Fordelen ved Flat Lashes er, at de giver et tættere og mere intenst look, hvis du ønsker lidt ekstra fylde. Prisen er den samme om du vælger Flat lashes eller standard Single Eyelash Extensions.

Hybrid Lash Extensions

Hybrid Eyelash Extensions er en blanding af Single Eyelash Extensions og Volume Eyelash Extensions. Her dækkes dine vipper med cirka 50 % af hver metode. På nogle hår vil der være påsat 1 kunstig vippe, hvor der på andre hår vil være påsat 3-7 ekstra tynde hår. Det giver et rigtigt flot og naturligt voluminøs look. Du kan læse om Volume Eyelash Extensions herunder.

Et nyt sæt tager cirka 2 timer og et kvarter, hvor opfyldningerne er på ca. 1 time og et kvarter.

Volume Lash Extensions

Ved Volume Eyelash Extensions påsættes 3-7 nylon hår pr. naturvippe. Vipperne man bruger til Volume er bare 0,05 mm. tykke, og vil derfor ikke overbelaste den naturlige vippe. En håndlavet fane med Volume nylonhår vejer ca. det samme som én Single Lash Extension. Med Volume opnås et meget tæt, fyldigt og blødt look uden at skade dine naturlige vipper. Volume fanerne laves i samme øjeblik de limes på, og det er derfor muligt, at tilegne hver fane til det naturhår på påsættes.

Volume tager derfor også lidt ekstra tid at lave, og man skal forvente, at et nyt sæt Volume tager godt 2,5 time. har du mange naturhår vil der sjældent blive påført vipper på ALLE dine naturlige hår. Ønsker du derfor mere fyld anbefaler jeg, at du kommer lidt hurtigere til en opfyldning, og får påsat lidt flere vipper her.