Om mig

Mit navn er Line Kjær, og jeg er indehaver af salonen RawBeauty, som jeg åbnede i Nørregade i Aalborg i 2015. Mit eventyr startede dog helt tilbage i 2010 med en uddannelse som negletekniker ved CND Danmark. På det tidspunkt lå min salon i et lille værelse i vores gamle lejlighed i Aalborg Øst, hvor jeg lavede negle som en hobby ved siden af mit studie i sociologi på AAU. Jeg valgte dog at stoppe mine studier og i stedet starte salonen op i Nørregade i 2015. Siden jeg tog mit første kursus i negleteknik i 2010, har jeg udvidet mine færdigheder med adskillige kurser gennem årene – du kan læse mere om dem længere nede på siden, hvor alle mine uddannelser er listet op.

Jeg er ekstremt perfektionistisk i mine behandlinger. Udover at det er mit arbejde, er det også en stor passion for mig, og jeg følger konstant med i udviklingen inden for skønhedsbranchen. Jeg er særligt nysgerrig på den kemi, vi arbejder med, og generelt på den viden om, hvordan vores produkter påvirker jer kunder, samt hvad jeg som tekniker kan gøre for at minimere risikoen for irritation og allergiske reaktioner.

Jeg udvider og udskifter jævnligt med nye produkter, behandlinger og metoder for at være opdateret med det nyeste og bedste.

Uddannelser

2024

Fluffy Brows/Machine hairstrokes ved My Dinh fra Diamondbrows

2022

Fagkursus for kosmetiske tatovører (obligatorisk for kosmetiske tatovører)

2020

Hygiejnekursus for tatovører (obligatorisk for tatovører)

2020

Browstyling og Henna brow kursus ved Elleebana DK

2020

Brow Lamination ved Janni Frederiksen fra Beauty Mind

2017

Microblading ved Diana Hvas Phibrows DK (påbegyndt ikke fuldført)

2016

Microblading ved My Dinh fra Diamondbrows

2015

Volume- og hybrid Eyelash Extensions ved Wink Lash Studio fra Californien

2014

Volume- og hybrid Eyelash Extensions ved Lash Bar CPH

2013

Lash Lift ved Lash Bar CPH

2013

Single Eyelash Extensions ved Lash Bar CPH

2011

Negletekniker i akrylnegle ved CND Danmark

2010

Negletekniker i gelenegle ved CND Danmark