Negle

Jeg blev uddannet negletekniker ved CND Danmark i 2010, og har derfor mere end 10 års erfaring som negeltekniker. Jeg er uddannet i Gelenegle, Akrylnegle og Gel Polish Shellac.

Jeg tilbyder et bredt udvalg af neglebehandlinger hos Rawbeauty. Du kan vælge mellem Gel Polish/Shellac, BIAB, Gele- eller akrylnegle. Du kan læse lidt om de forskellige typer af produkter herunder. Scroller du helt ned i bunden vil du også kunne se lidt billeder af, hvilke forskellige typer af negle jeg laver. For at vedligeholde dine negle er det vigtigt, at du kommer til genopfyldning eller ny lak ca. hver 3. uge. I mellem dine behandlinger anbefaler jeg, at du bruger negleolie 2-3 gange dagligt derhjemme. Jeg sælger CND SolarOil i salonen til dette formål – CND SolarOil har i flere år i streg vundet som den bedste olie på markedet, og jeg har i alle mine år som negletekniker ikke fundet en bedre olie.

CND Shellac/The Gel Bottle Gel Polish

CND™Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og er det vi kalder en hybrid lak. Produktet holder i ca. 14 dage uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine. CND™ Shellac er derfor fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje, eller bare ikke ønsker en helt kunstig negl. CND™ Shellac kan, som en almindelig neglelak, laves i både farve, med fransk kant og med glimmer – den henvender sig derfor til de alle personer i alle aldre. CND™ Shellac holder dog bedst på personer med sunde stærke negle. Vi har over 100 farver, og derudover kan der laves alt i glimmer med shellacen.

I 2016 faldt jeg over de super lækre produkter fra det engelske mærke The Gel Bottle Inc (TGB). TGB er en ultra flot og holdbar Gel Polish med et farveudvalg på godt 500 lakker, hvor vi har omkring 400 af dem i salonen. TGB er lidt stærkere end CND™ Shellac og vi anbefaler derfor TGB til kunder med tendens til lidt blødere negle. Da TGB er en Gel Polish skal man være opmærksom på, at aftagningen kræver lidt mere ned CND™ Shellac, hvor der blandt andet skal files på neglene før de kan opløses i acetone. Har du meget bløde negle så anbefales det dog, at vi laver en form for forstærkning under din Gel Polish/Shellac. Enten i form af BIAB eller gele/akryl.

Både CND™ Shellac og TGB er veganske og fri for formaldehyd, toluene, dibutyl phthalate (DBP) eller Camphor. CND Shellac er desuden HEMA-fri, hvor TGB har under 20% HEMA i sig (EU siger max 30%). Dog er HEMA ikke et problem, så længe det bruges af en uddannet negletekniker. Jeg har i 14 år som negletekniker aldrig haft en allergisk reaktion på en kunde. Har du tidligere haft en allergisk reaktion er du velkommen til, at kontakte mig, og så kan vi lave en lille allergitest inden vi laver en neglebehandling på dig.

Begge produkter kan lægges på en naturlig negl, men kan også sagtens lægges oven på kunstige negle – både gele og akryl. Ud over det er det et super godt alternativ til sommertæer, hvor lakken bare holder. Det er dog vigtigt at nævne, at vi ikke kan forlænge neglene med Shellac. Ønsker du længere negle, skal du enten vælge gele eller akryl.

Ligesom ved gele og akryl kræver både CND Shellac og TGB SolarOil 2-3 gange dagligt. Det er yderst vigtigt at du overholder dette for, at produkterne opnår deres fulde holdbarhed, og vedlige holder deres flotte highshine overflade.

The Gel Bottle BIAB/Builder In a Bottle

BIAB negleforstærkning er en let forstærkning, hvis man kun ønskeren let ekstra styrke. BIAB kan opfyldes på lige vilkår med almindelig gele- og akrylnegle. BIAB kan opløses i acetone og er derfor nemt at få af igen, hvis man ønsker dette. BIAB bruges hovedsageligt som en powerpartner til Shellac og vores Gel Polish fra Gel Bottle Inc – det vil sige, at mangler man lidt ekstra styrke ved Shellac kan BIAB lægges tyndt under Shellacen for, at skabe ekstra holdbarhed på din Shellac. Mangler du derimod meget styrke fx med meget bløde negle, så anbefaler jeg, at vi lægger en forstærkning i gele eller akryl under din Gel Polish/Shellac i stedet.

Gelenegle

Jeg er uddannet i Gele ved CND Danmark helt tilbage i 2010, men har siden brugt produkter fra det amerikanske mærke Light Elegance til gelenegle. Light Elegance har et bredere sortiment af gele typer, og det giver mig derfor mange flere muligheder indenfor gele.

En gelenegl er ca. 6 gange stærkere end din egen naturlige negl, og er derfor næsten lige så stærk som en akrylnegl. En gelenegl er en ultraklar og flot negl med et utroligt flot finish. Gele anbefales til den lidt hårdere negl, da produktet i sig selv er blødt og fleksibelt (hård + blød = styrke).

Hvor akryl er baseret på en væske og pulver, der skal blandes, er gele et færdigblandet lugtfrit produkt. Geléen påføres neglen i forskellige lag, der hærdes i en UV-lampe. En gelenegl kan ikke opløses i acetone og skal derfor files af – helst af en uddannet negletekniker.

Akrylnegle

Jeg blev uddannet negletekniker ved CND Danmark i 2011. Jeg brugte derefter i mange år produkterne fra CND, men er i 2020 gået over til det polske mærke Indigo.

Metoden hedder akryl, men er også kendt som “Liquid & Powder”-metoden. Behandlingen sker ved, at en lilla væske blandes med fint pulver på en pensel. Væsken har en lidt kraftig lugt ala neglelakfjerner. Herefter påføres den neglen og tørrer af sig selv inden for 3 minutter. Neglene er dog ikke 100% gennemhærdet før efter 24-48 timer.

Akryl er ca. 8 gange stærkere end din egen negl, og anses stadig som det stærkeste system inden for påsætning af negle. Dette betyder at jeg med akrylen kan lave en flot naturtro negl, der er holdbar til trods for, at jeg kan lave dem meget tynde. Akryl anbefales til folk med lidt blødere negle, og derudover anbefaler jeg akryl, hvis du benytter dine hænder meget i hverdagen, er neglebider eller har tendens til, at være lidt hård ved dine negle.

Da akryl er ca. 24-48 timer om at hærde 100%, er det meget vigtigt, at du passer på dine negle i dette tidsrum og er ekstra omhyggelig med din SolarOil. Jeg anbefaler SolarOil 4-6 gange i de første 24 timer. Når de 24 timer er ovre anbefaler jeg SolarOil 2-3 gange om dagen alt efter behov.

Neglebider

Billeder

Du kan se flere billeder via mine sociale medier her.

Gel Polish/CND Shellac

Også kaldet “neglelak”-looket. Vi pålægger her en eller flere farver på hele neglepladen. Dette kan enten laves på dine egne naturlige negle og længde, eller der kan laves en forlængelse i gele- eller akrylnegle under, hvor at få neglene til, at virke længere. Har du meget svage naturnegle, og har derfor svært ved, at få Gel Polish/Shellac til at holde, så kan der også lægges en forstærkning under produktet.

“Naturlige Negle”-look

Det er muligt, at lave en forlængelse i Gele eller Akryl så det ligner det er dine egne naturlige negle. Her vil jeg enten støbe en naturlig hvidlig kant først, hvorefter der pålægges en let sheer lyserød. Det er også muligt, at lægge en let lyserød ud på hele neglen, hvis man ønsker dette i stedet. Det er også muligt, at afslutte neglene med en mat Top Coat, hvis man ønsker et ekstra naturligt look på neglene.

Babyboomer

Babyboomer er navnet på negle, hvor den lyserøde del fader op i en soft white farve. Jeg laver Babyboomer både i Gele eller akryl alt efter ønske. Babyboomer kan laves helt klassisk eller som en mere naturlig fade som vist på billederne. Jeg tilbyder ikke Babyboomer lavet med Gel Polish/Shellac.

Fransk Kant

De fleste kender nok den klassiske hvide franske kant efterhånden. Jeg laver både fransk kant i gele, akryl og Gel Polish/Shellac. Det er muligt, at vælge at få den franske kant lavet i en farve i stedet for hvid. Her vil jeg typisk bygge neglen op i gele/akryl (hvis du ønsker styrke eller forlængels), hvorefter den franske kant males på i en Gel Polish/Shellac farve. Prisen er den samme for fransk kant uanset fremgangsmåden.

Neglebider

Det er også muligt, at få et flot holdbart naturligt resultat med gele eller akryl på en neglebider. Her er det dog vigtigt, at du kommer til opfyldninger efter ca. 2 uger, da neglene gror hurtigere når de får fred. Er du mand og skal du fx giftes og ønsker fine negle på den store dag kan jeg her også lave helt korte og matte negle, der vil ligne du selv har naturligt flotte negle, der ikke er nedbidte.

Nail Art Gele-/Akrylnegle

Jeg tilbyder diverse former for Nail Art. Jeg har et stort udvalg af stempler, sten, gel polish farver og glimmer at arbejde med. Derudover kan jeg også lave lidt 3D nail art i akryl. Har du et specifikt design du gerne vil have må du meget gerne lige sende det på mail, eller via sociale medier så jeg kan se om det er muligt for mig at indfri. Ved onlinebooking skal du huske at booke ekstra tid til Nail Art.

Nail Art Gel Polish/Shellac

Det er også muligt, at lave Nail Art i Gel Polish/Shellac. Lakkerne er tykke nok til, at man kan male med dem, og det er derfor muligt, at male små blomster eller andet design i Gel Polish/Shellac. Ønsker du Nail Art udført med Shellac så husk at booke til ekstra dekoration når du booker online.