Lash Lift og Brow Lamination

Jeg tilbyder både Lash Lift og Brow Lamination/Brow Lift med de bedste produkter på markedet fra Elleebana.

Ved et Lash Lift bukkes dine naturlige vipper med en permanent væske og en udvalgt silikoneform, der passer til dine vipper, og dine ønsker for et buk. Dette giver derfor et flot naturligt look, som ikke kræver vedligehold hver 3. uge som Eyelash Extensions gør. Vipperne kan også farves i forbindelse med et Lash Lift.

24 timer efter et Lash Lift må vipperne ikke blive våde, eller påføres almindelig mascara. Ønsker du at kunne påføre mascara direkte efter behandlingen er udført, så kan du dog købe en mascara fra Elleebana i salonen som kan benyttes med det samme. Et Lash Lift holder 4-8 uger, men vil gradvist aftage fra dag 1.

Ved Brow Lamination, eller Brow Lift som det også kaldes, påføres samme permanent væske som ved et Lash Lift til dine brynhår. Her dog ikke med det formål at bukke hårene, men i stedet for at udglatte og blødgøre dine brynhår. Det er også muligt, at farve dine bryn i forbindelse med behandlingen. Brynfarve holder typisk 3-4 uger.

Efter behandlingen sættes hårene fast i en Brow Gel som de skal sidde i i 24 timer efter behandlingen. Herefter vasker du dine bryn og kan selv style dem efter eget ønske. Jeg anbefaler du bruger en Brow Gel på dine bryn, da hårene er så bløde, at de nemt kan sidde lidt i alle retninger, hvis de ikke holdes på plads. Brow Lamination holder 4-8 uger, men vil gradvist aftage fra dag 1.

Billeder

Du kan se flere billeder via mine sociale medier her.

Lash Lift

Jeg har et stort udvalg af forme, hvilket giver muligheden for, at tilegne Lash Liftet dine vippers længde, men også de ønsker du kan have til et buk – fx afrundet, lige buk, meget, mellem eller lidt buk. Vi tager en snak inden behandlingen og finder frem til den rette form for dig.

Det er også muligt at farve dine vipper under behandlingen.

Brow Lamination

Ved at udglatte hårene gives der fritspil til styling af dine bryn. Har du meget sparsomme bryn kan denne behandling også give illusionen af, at dine bryn virker kraftigere og brede. Vores brynhår har et naturligt “flow” og retning. Ved Brow Lamination rettes hårene ud, og de kan derfor formes ud over deres naturlige form. 

For at få det bedste ud af behandlingen, er det vigtigt, at du kommer uden at have gjort noget ved dine egne bryn. Jo mere hår vi har at arbejde med, jo bedre et resultat kan vi garantere.