Voks og Hårfjerning i Aalborg

Historisk set har kropsbehåring det formål at isolere kroppen og beskytte den mod kulde, vind og vejr. Idag tjener hårene ikke det formål i samme udstrækning, da vi bruger tøj til dette. Tidens trend, blandt kvinder især, er, at fjerne hårene. Til fjernelse af uønsket hårvækst findes der flere metoder. Vi vokser og fjerner uønsket hår på både mænd og kvinder. Vi anvender både stripvoks og hotvoks fra LYCON® til hårfjerning. Stripvoks er den metode, de fleste forbinder med en voksbehandling. Vi bruger stripvoks til alle de store områder på kroppen som eksempelvis arme, ben og ryg. Stripvoks påføres med en voksrulle, hvorefter det fjernes med en kraftig strip. Hotvoks bruger vi til alle de mindre områder af kroppen som eksempelvis ansigt, intim og armhuler. Hotvoks er en flydende voks, som påføres med en træspatel, hvorefter voksen skal lufttørre og efterfølgende kan rykkes af uden hjælp af strips.

Inden behandlingen

For at opnå de bedste voksresultater, skal du før voksbehandlingen sikre dig, at hårene er mindst 2-3 mm i ansigtet og mindst 4-5 mm på kroppen. Brug gerne en bodyscrub 1-3 dage før din behandling, da det vil give et bedre resultat og mindske mængden af knækkede hår. Fugt huden godt med lotion i ugen op til din behandling. Undgå sol på behandlingsområdet i dagene op til.

Efter behandlingen

Hav evt. rent tøj med til at tage på efter endt behandling for at undgå bakteriedannelse i de åbne porer. Undgå inden for 24-timer: parfumerede cremer, lotion, deodoranter, selvbruner, stramtsiddende tøj og hård motion. Undgå inden for 2-3 døgn: direkte sol på behandlingsområdet (både den naturlige sol og solarium), svømmehal og sauna, da der er stor risiko for bakterier og dermed irritation i huden. Fugt huden dagligt med lotion eller spraylotion for at undgå tørhed og indgroede hår. Peel huden 1 gang om ugen – vent dog 4-5 dage efter din voksbehandling.