Test og Anmeldelse af RevitaLash ® Eyelash Conditioner Vippeserum

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner Serum Vippeserum Effekt Før og Efter

Jeg har efterhånden haft mange forskellige vækstserum på hylderne i min salon og gennem tiden har jeg anbefalet mine kunder forskellige serum. Jeg har bl.a. ført NeuLash, M2 og nu RevitaLash. Fælles for dem alle er selvfølgelig, at de øger væksten af dine naturhår på hver deres patenterede metode – hvad enten der er tale om dine vipper eller bryn.

I øjeblikket anbefaler jeg primært mine kunder at benytte RevitaLash. Produktet er skånsomt (som både M2 og NeuLash – intet farligt dér!), men hvor jeg tidligere har erfaret at enkelte kunder har manglet effekt af vippeserum, har jeg endnu ikke oplevet lignende med serum fra RevitaLash. Desuden tilbyder RevitaLash en serum på 1 ml, der gør det til en ekstremt populær og prisstærk serum, hvis du er i tvivl om du vil have gavn af vippeserum. Du får ikke et dramatisk look som ved eksempelvis eyelash extensions, men i stedet får du længere og mere naturligt voluminøse vipper.

Vippeserum som reparation af naturlige vipper

Har du “huller” i dine vipper som konsekvens af overanstrengelse af vipperne (hjemmelavede øjenvipper, dårligt limarbejde, dårlige eyelash extensions, m.v.) kan du med fordel benytte vippeserum fra RevitaLash til at øge hastigheden på genopbygningen af dine naturlige øjenvippehår. Det er ikke unaturligt at dine naturlige vipper vil løsne sig og falde af, hvis du ikke har behandlet dem pænt.

Det tager tid at genopbygge dine naturvipper, men efter 5-7 uger bør du kunne se en synlig og sammenlignelig effekt i forhold til før brug.

Virker RevitaLash og er det sikkert at bruge vippeserum?

Jeg mærker selv en klar forbedring, når jeg bruger RevitaLash og mine kunder siger det samme. Dine vipper får et klart naturligt krøl og du vil opleve, at vipperne (nogen mere end andre) forlænges. Hvor nogen oplever tykkere vipper, vil andre opleve længere vipper – nogen begge dele. Husk på at serum øger væksten i dine naturvipper, så det kan være svært at give et bud på præcis hvilken effekt, du vil opnå. Nogen kunder har givet udtryk for, at RevitaLash gør dine vipper mørkere, men så heldig har jeg ikke selv været 😉

Om vippeserum er sikkert? Ja, det er det. Langt de fleste serum (som RevitaLash!) er klinisk og dermatologisk testet. Det skal tæt på øjet, så det skal selvfølgelig være i orden og ikke kunne forvolde skade af nogen art. Desuden har de fleste vippeserum afsæt i øjenlægevidenskaben.

Tidligere har man i vippeserum benyttet bimatoprost – et stof, der sænker væsketrykket i øjet. Stoffet er i dag ikke at finde i hverken RevitaLash eller konkurrerende mærker som NeuLash og M2. Vær opmærksom på, at du på ingen måde bør købe “kina”-vippeserum eller -brynserum på eBay eller lignende. Du kan ikke være sikker på, om en “kina-serum” er fri for bimatoprost. For god ordens (og for skræmmekampagnens) skyld, vil jeg nævne, at bimatoprost fører til skade på den optiske nerve, kan føre til blindhed og nedsat syn. Køb vippeserum et ordentligt sted!

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner Serum Vippeserum Effekt Før og Efter

På billedet ovenfor ser du øjenvipper og øjenbryn før og under brug af RevitaLash serum. På billedet ser du en klar forlængelse og forbedring af de naturlige øjenvipper. Du opnår effekt på både øvre og nedre vipper, når du bruger vippeserum. Billedet viser desuden også brug af RevitaBrow, der er en tilsvarende vækstserum til øjenbryn. På før-billedet ses et “hul” i brynet. Et hul, der under brug af serum er blevet repareret.