Studiestart – færre tider

Jeg er pr. 1. september påbegyndt nyt studie som finansøkonom. Studiet anses for, at være et heltids studie, hvilket vil sige, at mine tider er utrolig få. Jeg vil hovedsageligt arbejde tirsdag og torsdag eftermiddag til aften og en af weekenddagene. Nogle uger kan det dog godt være forskudt, eller der er lukket i weekenden – det kommer lidt an på skemaet fra studiet.

Derudover frigives tiderne kun for 1 mdr. ad gangen her til at start med, da jeg lige skal have fuldstændig styr på det nye skema.

Som udgangspunkt har jeg kun de tider, der er lagt ind i onlinebooking, men er det helt håbløst at finde en tid, så prøv at send mig en sms, og så ser jeg på om jeg kan presse en tid ind andet sted.

 

Det hele betyder dog også, at det kan være utrolig svært, at finde en tid – så book så langt frem du kan, så du er sikret en tid.