Pris for Microblading og Permanent Make-Up i Aalborg

Line er certificeret i teknikken microblading hos Diamondbrows. Microblading bruges til at lave naturlige hårstrå-effekter på bryn. Stregerne følger brynets naturlige groretning, hvilket gør at det ser fuldstændig naturligt ud. 1-2 genopfriskende behandlinger er inkluderet i prisen for et nyt sæt bryn.

Naja arbejder med maskine og pigmenter fra Nouveau Contour. Nouveau Contour er et af verdens førende mærker ift. tekniske innovationer og nyskabelser inden for permanent makeup. Naja er uddannet i læber, eyeliner og powderbrows (helfarvede bryn). 1-2 genopfriskende behandlinger er inkluderet i prisen for et nyt sæt bryn.

OBS: Alle priser på hjemmesiden er vejledende og kan afvige fra bookingsystemet. De til enhver tid gældende priser fremgår af bookingsystemet. Vi forsøger, så vidt det er muligt, at holde hjemmesiden opdateret. Vi beklager ulejligheden.

Vi giver 10% studierabat på alle behandlinger (kan ikke kombineres med andre rabatter).

Priser for microblading

Konsultation Gratis
Øjenbryn hairstrokes, nyt sæt 3.500,-*
Touch Up 1.000,-
Årlig genopfriskning 1.500,-

*I prisen for en ny behandling permanent makeup er 1 touch-up behandling inkluderet. Touch up behandlingen bookes 5-8 uger efter 1. behandling.

Priser for permanent makeup med maskine

Konsultation Gratis
Powderbrows 3.500,-*
Simpel Eyeliner / Vippefortætning (øvre OG nedre) 2.500,-*
Simpel Eyeliner / Vippefortætning (øvre ELLER nedre) 2.000,-*

*I prisen for en ny behandling Permanent makeup er 1-2 touch-up behandlinger inkluderet. Touch up behandlingen skal senest finde sted 8 uger efter sidste behandling, da prisen ellers vil være 500,-.