Om os

Line Kjær

Jeg er indehaver af RawBeauty og har været selvstændig i faget siden 2010. Jeg åbnede RawBeauty i Nørregade i november 2015 efter endt barsel. Jeg er certificeret negletekniker fra CND™ tilbage i 2010, men arbejder i dag med produkter fra mærker som Light Elegance, Indigo, The Gel Bottle Inc og CND.

i 2013 tog jeg uddannelsen som vippetekniker hos Lash Bar CPH, og har siden udvidet med flere vippekurser fra blandt andet Wink Lash Studio California. Jeg tilbyder Single Lash-, Volume Lash- og Hybrid Lash extensions. Jeg er desuden uddannet i forskellige behandlinger indenfor vipper og bryn. Herunder Lash Lift, Brow Lift/brynlaminering og Henna Brows. Derudover laver jeg også Microblading, der er en behandling indenfor Permanent Makeup.

Jeg er ekstremt perfektionistisk i de behandlinger, jeg udfører. Ud over at det er mit arbejde, er det også en stor passion for mig, og jeg følger hele tiden med i udviklingen på området. Jeg udvider jævnligt med nye produkter, behandlinger og metoder for at være opdateret med det nyeste og bedste.

Naja Bruun Andersen

Jeg er selvstændig under navnet Naja Bruun og lejer mig ind hos Line.

Jeg har siden gymnasietiden haft interesse for wellnessbranchen og startede derfor i lære hos en af Aalborgs største klinikker som kosmetiker i 2010. Samme år tog jeg desuden negleteknikeruddannelsen i gele og Shellac hos CND Danmark. Jeg blev udlært kosmetiker 2013 med en sølvmedalje på eksamensbeviset, hvorefter jeg tog til København for at arbejde som kosmetiker på Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland. Efter 2 år i København gik turen hjem til Aalborg igen i 2015.

Jeg er desuden uddannet mikropigmentist (permanent make-up med maskine) hos Nouveau Contour i sommeren 2015 og sportsmassør. Jeg tilbyder også behandlinger i Eyelash Extensions (single og hybrid), Henna brows og Lash Lift.

Som behandler er jeg meget omhyggelig og grundig med alt, jeg laver. Jeg lægger stor vægt på professionalisme og service, hvilket jeg oplever at mine kunder påskønner. Du vil derfor altid være i gode og trygge hænder hos mig.