Om RawBeauty

Line Kjær

Line Diørns Kjær

Jeg er indehaver af RawBeauty og har været selvstændig i faget siden 2010. Jeg åbnede RawBeauty i Nørregade i november 2015 efter endt barsel. Jeg har arbejdet som negletekniker siden 2010 og er uddannet i både akryl, gele og Shellac hos CND Danmark.

I 2013 udvidede jeg med Single Eyelash Extensions og Lash Lift, hvor jeg er uddannet hos Lash Bar CPH. Sidenhen har jeg taget kursus i Volume Eyelash Extensions hos henholdsvis Lash Bar CPH og Wink Lash Studio Californien.

Jeg er desuden certificeret i den permanent make-up-teknik, der hedder microblading fra Diamondbrows i juni 2016.

Jeg er ekstremt perfektionistisk i de behandlinger, jeg udfører. Ud over at det er mit arbejde, er det også en stor passion for mig, og jeg følger hele tiden med i udviklingen på området. Jeg udvider jævnligt med nye produkter, behandlinger og metoder for at være opdateret med det nyeste og bedste.

Naja Bruun Andersen, RawBeauty

Naja Bruun Andersen

Jeg er indehaver af “by BRUUN” og lejer mig ind hos Line.

Jeg har siden gymnasietiden haft interesse for wellnessbranchen og startede derfor i lære hos en af Aalborgs største klinikker som kosmetiker i 2010. Samme år tog jeg desuden negleteknikeruddannelsen i gele og Shellac hos CND Danmark. Jeg blev udlært kosmetiker 2013 med en sølvmedalje på eksamensbeviset, hvorefter jeg tog til København for at arbejde som kosmetiker på Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland. Efter 2 år i København gik turen hjem til Aalborg igen i 2015.

Jeg er desuden uddannet mikropigmentist (permanent make-up med maskine) hos Nouveau Contour i sommeren 2015 og sportsmassør. Jeg tilbyder desuden behandlinger i Eyelash Extensions og Lash Lift.

Som behandler er jeg meget omhyggelig og grundig med alt, jeg laver. Jeg lægger stor vægt på professionalisme og service, hvilket jeg oplever at mine kunder påskønner. Du vil derfor altid være i gode og trygge hænder hos mig.