Neulash – nyt produkt

Jeg har netop indgået en aftale med det kendte mærke Neulash. Neulash laver produkter inden for vipper, bryn og som noget helt nyt; hår.

Neulash er mest kendt for deres vippeserum, som tidligere har vundet Årets Innovation 2010 til Danish Beauty Awards og Årets Bedste Vippeserum i Sverige.

Produkterne vil være at finde i salonen, når vi kommer på den anden side af påsken.

Neulash er en vippeserum, der tilfører fugt til vipperne og hårsækken. Daglig brug af fx make-up, eyelash extensions, medicin osv. er medvirkende til, at vipperne udtørrer og derved bliver tyndere, lysere og hurtigere falder ud. Neulash genopretter fugtbalancen i hårsækkene og er medvirkende til, at hårene bliver tykkere, længere og mørkere. Derudover forbliver hårene længere tid i hårsækkene, så man får flere vipper på samme tid – OG DET VIRKER.

Neulash lover resultat på både øvre og nedre vipper efter 3-7 uger ved daglig brug af Neulash.

Du kan få Neulash hos mig i str. 2,3 ml. til 599,- (Vejl. udsalgspris er 675,-) og str. 6,0 ml. til 995,- (Vejl. udsalgspris 1195,-).

Derudover vil jeg med tiden udvide med Neubrow, der er deres produkt til bryn. Neubrow giver fyldigere og mere skinnene øjenbryn.

Jeg vil anbefale ALLE, der ønsker at have eyelash extensions på permanent, at købe en vippeserum. Limen man bruger til eyelash extensions kan virke meget udtørrende på vipperne, og dette kan resultere i skadede vipper over længere periode hos nogle. Derudover vil tykkere, længere og flere naturlige vipper, betyde længere, tykkere og flere kunstige vipper – altså generelt et bedre resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *