Nye vippepriser pr. 10. maj

Jeg vil lige endnu engang minde om, at mine vippepriser stiger lidt pr. 10. maj. Dette skyldes, at jeg 10. maj meget gerne skulle stå med mit diplom og være færdiguddannet vippetekniker fra LashBar CPH.

Nye priser

Eyelash Extensions Single Lash med Faux Mink – 649,-
Eyelash Extensions med ægte mink – 995,- (Tilbydes fra 1. juni eller når produkterne kommer hjem. Når behandlingen er tilgængelig, vil den fremgå af mit onlinebooking)

Lash Lift – 299,-
Lash Lift med farvning af vipper – 349,-
Lash Lift med farvning af vipper og bryn – 399,-

Derudover vil jeg hen over sommerferien tage på kursus i Volume/3D vipper og vil derfor komme til at tilbyde denne behandling. Dette vil dog også betyde en lille prisstigning til denne tid igen. De mange prisstigninger skyldes simpelthen, at mine priser har været utroligt lave her i starten, hvor jeg har skulle øve mig, men at det på længere sigt IKKE kan køre rundt for mig, at være så billig.

Du kan se billeder af Eyelash Extensions og billeder af Lash Lift.