CND ® Shellac og gel polish negle i Aalborg

CND® Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og man får derfor en helt almindelig lakering med geléens holdbare resultat. Produktet holder i ca. 14 dage uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine. Shellac er derfor fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje, eller bare ikke ønsker en helt kunstig negl. Shellac kan, som en almindelig neglelak, laves i både farve, med fransk kant og med glimmer – den henvender sig derfor til de alle personer i alle aldre. Shellac holder dog bedst på personer med sunde stærke negle. Som et supplement under shellacen kan der ligges Brisa Lite smoothing gel. Brisa Lite giver ekstra styrke og kan, ved personer med sunde og stærke negle, forlænge holdbarheden, og for personer med mere purøse negle kan Brisa Lite hjælpe til, at få Shellacen generelt vil holde. Du kan læse yderligere om Brisa Lite her. Vi har over 100 farver, og derudover kan der laves alt i glimmer med shellacen.

Det tager ca. 1 time for en Shellac-behandling, og du går hjem med 100% tørre og flotte negle.

Forlæng levetiden på dine Shellac-negle ved at købe Vinylux neglelak hos os.

Shellac indeholder hverken formaldehyd, formaldehyd resin, toluen eller dibutyl-phthalater. Shellac kan lægges på en naturlig negl, men kan også sagtens lægges oven på kunstige negle – både gele og akryl. Ud over det er det et super godt alternativ til sommertæer, hvor lakken bare holder. Det er dog vigtigt at nævne, at jeg ikke kan forlænge neglene med Shellac. Ønsker du længere negle, skal du enten vælge gele eller akryl, og så eksempelvis få lagt Shellac oven på produkterne.

Ud over CND Shellac tilbyder vi også gel polish lakering fra mærket The Gel Bottle Inc. Produkterne har samme holdbarhed som Shellac og påføres på samme måde. Du skal dog forvente lidt længere aftagningstid. Gel Bottle Inc har et større farveudvalg, der blandt andet inkluderer termolakker (der påvirkes af varme/kulde) og magnetisk aktive lakker, hvor der kan laves cat eye effekt.

Ligesom ved gele og akryl kræver Shellac SolarOil 2-3 gange dagligt. Det er yderst vigtigt at du overholder dette for at Shellacen kan bibeholde sin shine og lange levetid.

Billeder

Du kan se billeder af Shellac-negle i galleriet.

Garanti

Vi yder ikke garanti på Shellac, da det er en neglelak. Holdbarheden er individuel og afhænger blandt andet af dine egne naturnegle.

CND Shellac