Gel Polish og CND™ Shellac i Aalborg

CND™ Shellac

CND™Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og er det vi kalder en hybrid lak. Produktet holder i ca. 14 dage uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine. CND™ Shellac er derfor fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje, eller bare ikke ønsker en helt kunstig negl. CND™ Shellac kan, som en almindelig neglelak, laves i både farve, med fransk kant og med glimmer – den henvender sig derfor til de alle personer i alle aldre. CND™ Shellac holder dog bedst på personer med sunde stærke negle. Vi har over 100 farver, og derudover kan der laves alt i glimmer med shellacen.

Det tager ca. 1 time for en CND™ Shellac-behandling, og du går hjem med 100% tørre og flotte negle. Forlæng levetiden på dine CND™ Shellac-negle ved at købe Vinylux neglelak hos os.

Gel Polish fra The Gel Bottle Inc (TGB)

I 2016 faldt vi over de super lækre produkter fra det engelske mærke The Gel Bottle Inc (TGB). TGB er en ultra flot og holdbar Gel Polish med et farveudvalg på godt 400 lakker, hvor vi har omkring 300 af dem i salonen. TGB er lidt stærkere end CND™ Shellac og vi anbefaler derfor TGB til kunder med tendens til lidt blødere negle. Da TGB er en Gel Polish skal man være opmærksom på, at aftagningen kræver lidt mere ned CND™ Shellac, hvor der blandt andet skal files på neglene før de kan opløses i acetone.

 

Både CND™ Shellac og TGB er veganske og fri for formaldehyd, toluene, dibutyl phthalate (DBP) eller Camphor.

Begge produkter kan lægges på en naturlig negl, men kan også sagtens lægges oven på kunstige negle – både gele og akryl. Ud over det er det et super godt alternativ til sommertæer, hvor lakken bare holder. Det er dog vigtigt at nævne, at vi ikke kan forlænge neglene med Shellac. Ønsker du længere negle, skal du enten vælge gele eller akryl.

Ligesom ved gele og akryl kræver både CND Shellac og TGB SolarOil 2-3 gange dagligt. Det er yderst vigtigt at du overholder dette for, at produkterne opnår deres fulde holdbarhed, og vedlige holder deres flotte highshine overflade.

Billeder

Du kan se billeder af vores behandlinger i vores galleri.

Garanti

Vi yder ikke garanti på Gel Polish og Shellac, da holdbarheden er individuel, og afhænger blandt andet af dine egne naturnegles sundhed og styrke.