Pleje af negle

Selvom gele og akryl er henholdsvis 6 og 8 gange stærkere end dine egne negle, skal du stadig passe på dem – den kunstige negl skal ikke ses som et redskab, men derimod et smykke. Undgå at benytte neglen som redskab fx til at åbne skabe, nødder og dåser med. Det vil med sikkerhed føre til, at dine negle bliver svagere og du vil derfor kunne opleve knæk eller løft på neglene. Nøglen til en flot og holdbar kunstig negl ligger i SolarOil. SolarOil er den eneste negleolie, der er dokumenteret til at kunne trænge igennem en kunstig negl, og er derfor den eneste olie, jeg anbefaler og kan stå inde for. SolarOil skal bruges både ved akryl, gele og Shellac. SolarOil tilfører fugt til såvel den kunstige negl som din naturnegl – dette betyder, at dine negle holdes smidige og chancen for løft eller knæk reduceres betydeligt. Har du tørre og flossede neglebånd kan SolarOil suppleres op med Cuticle Eraser, der blødgør og fjerner tørre neglebånd.
Tænk på din negl som en gren. Er grenen tør kan den knækkes. Er grenen fugtig kan den vrides og bøjes uden problemer. Det gælder også dine negle.
For at SolarOil har optimal virkning skal den påføres negle og neglebånd 2-3 gange dagligt. Husk at du kan ikke give dine negle for meget olie, og bemærk at du ved akrylnegle skal bruge SoilarOil 4-6 de gange i løbet af de  første 24 timer. Olien skal påføres både ved neglebåndende og ude ved spidsen af fingeren. Under den kunstige negl vil din naturnegl gro. Dette betyder at du med tiden vil få en udgroning. Hvis du har i sinde at bibeholde de kunstige negle fremover, og gerne vil have stærke og flotte kunstige negle er det derfor vigtigt, at du overholder tiderne for en opfyldning og balancering. Jeg anbefaler at du max venter 3 uger med en opfyldning og max 6 uger med en balancering. Det vil sige, at du ca. hveranden gang kan få lavet henholdsvis en opfyldning og en balancering. Dette vil være med til at bibeholde styrken og balancen i den kunstige negl og reducerer risikoen for løft eller knæk. CND SolarOil 7,3 mL