Negleforstærkning med akryl eller gele i Aalborg

En negleforstærkning er for dig, der ikke ønsker længere negle, men derimod ønsker at få forstærket naturneglen, for eksempel, hvis dine egne negle er lange nok eller du bare ønsker ekstra styrke på egne negle. Ved en forstærkning lægges akryl, gele eller Brisa Lite direkte på egne negle uden forlængelse med tip.

En forstærkning kan laves i samme farver som en forlængelse. Det vil sige at vi enten kan vælge bare at forstærke neglene i klar, du kan få lavet fransk kant eller vi kan lave en forstærkning med glimmer. Ønsker du at benytte en forstærkning til at gro naturneglen ud, så du på længere sigt kan fjerne den kunstige negl og have dine egne naturlige, så vil jeg anbefale Brisa Lite. Ved Brisa Lite skal der ikke files på naturnegle, og naturneglen bliver ikke blød under den kunstige negl, som man oplever ved almindelig akryl og gele – dette er begge kriterier, der er med til, at skabe en stærkere naturnegl.

Brisa Lite negleforstærkning laves i det produkt der hedder smoothing gel. Smoothing gel er en tynd gele, der ligges i et meget tyndt lag på naturneglen i klar. Det er en let forstærkning, hvis man kun ønsker meget let ekstra styrke. Brisa Lite Sculpting gel er desværre udgået fra CND og er derfor ikke en behandling jeg udbyder mere. Brisa Lite fjernes ved hver behandling inden der pålægges nyt produkt. Da Brisa Lite kan opløses i acetone er det let at fjerne i hjemmet inden behandling. Brisa Lite bruges hovedsageligt som en powerpartner til Shellac – det vil sige, at mangler man lidt ekstra styrke ved Shellac kan Brisa Lite lægges ultratyndt under Shellacen for, at skabe ekstra holdbarhed på din Shellac.