Negleforstærkning med akryl eller gele i Aalborg

En negleforstærkning er for dig, der ikke ønsker længere negle, men derimod ønsker at få forstærket naturneglen, for eksempel, hvis dine egne negle er lange nok eller du bare ønsker ekstra styrke på egne negle. Ved en forstærkning lægges akryl, gele eller The Gel Bottle Inc BIAB (Builder in a Bottle) direkte på egne negle uden forlængelse med tip.

En forstærkning kan laves i samme farver som en forlængelse. Det vil sige at vi enten kan vælge bare at forstærke neglene i klar, du kan få lavet fransk kant eller vi kan lave en forstærkning med glimmer. Ønsker du at benytte en forstærkning til at gro naturneglen ud, så du på længere sigt kan fjerne den kunstige negl og have dine egne naturlige, så vil jeg anbefale BIAB fra Gel Bottle Inc. Ved BIAB skal der ikke files på naturnegle, og naturneglen bliver ikke blød under den kunstige negl, som man oplever ved almindelig akryl og gele – dette er begge kriterier, der er med til, at skabe en stærkere naturnegl.

BIAB negleforstærkning er en let forstærkning, hvis man kun ønskeren let ekstra styrke. BIAB kan opfyldes på lige vilkår med almindelig gele- og akrylnegle. BIAB kan opløses i acetone og er derfor nemt at få af igen, hvis man ønsker dette. BIAB bruges hovedsageligt som en powerpartner til Shellac og vores Gel Polish fra Gel Bottle Inc – det vil sige, at mangler man lidt ekstra styrke ved Shellac kan BIAB lægges tyndt under Shellacen for, at skabe ekstra holdbarhed på din Shellac.

Billeder

Du kan se billeder af vores behandlinger i vores galleri.