Gelenegle i Aalborg

Line startede på uddannelsen til negletekniker hos CND / Creative Nail Design tilbage i 2010 og tog eksamen i 2011. Fra 2019 fandt vi det engelske mærke The Gel Bottle Inc og forelskede os i deres helt fantastiske Gel Polishes og deres Soak Off Gel Builder In a Bottle. Siden 2020 har Line brugt produkter fra det amerikanske mærke Light Elegance til gelenegle.

En gelenegl er ca. 6 gange stærkere end din egen naturlige negl, og er derfor næsten lige så stærk som en akrylnegl. En gelenegl er en ultraklar og flot negl med et utroligt flot finish. Gele anbefales til den lidt hårdere negl, da produktet i sig selv er blødt og fleksibelt (hård + blød = styrke).

Hvor akryl er baseret på en væske og pulver, der skal blandes, er gele et færdigblandet lugtfrit produkt. Geléen påføres neglen i forskellige lag, der hærdes i en UV-lampe. En gelenegl kan ikke opløses i acetone og skal derfor files af.

The Gel Bottle Inc Builder In A Bottle (BIAB)

Denne gele er Soak Off, hvilket betyder den kan aftages med acetone. BIAB er kun god til meget kort forlængelser eller en let forstærkning af naturneglen. Det er typisk et produkt vi benytter som en ekstra forstærkning under CND Shellac eller The Gel Bottle Inc Gel Polish. Det er et ultra fleksibelt produkt, der har en ekstremt god tilhæftning til den naturlige negl.

Billeder

Du kan se billeder af vores behandlinger i vores galleri.

Garanti

Jeg yder en uges garanti på neglene, HVIS fejlen på neglene ikke er selvforskyldt ved eksempelvis hårdt arbejde, de er max 1/3 af din egen negls længde og, hvis du bruger SolarOil som anbefalet. Jeg yder ikke garanti ved neglebidere eller hvis neglene er lavet for lange i forhold til min anbefaling. Derudover ydes der ikke garanti på “løsdele” som for eksempel sten.