CND ® Almond Spa Manicure i Aalborg

Almond SpaManicure fra CND er en lækker manicureserie, der tilfører fugt og exfolierer hænderne med mineralsalte, mandelolie, jojobaolie og E-vitamin. Anti-age-ingredienser som A-vitamin og E-vitamin gør Almond SpaManicure ekstra eksklusiv og giver bløde ungdommelige hænder med en lækker glat og skinnende hud.

Almindelig Manicure

En almindelig manicure tager cirka 15 minutter. Neglebåndene blødgøres med CuticleAway, hvorefter de skubbes og dødt væv fjernes. Neglene files herefter i facon og poleres med en glossingbuffer. Du kan også vælge at bestille tid til at få lagt Vinylux eller Shellac på efterfølgende. Til sidst plejes neglene med “shampoo og balsam”. Det betyder at neglene smøres ind i SolarOil og Cuticle Eraser, der masseres ind i neglene.

Luksus SpaManicure

En luksus SpaManicure tager cirka 45 minutter. Hænderne sættes i et lækkert og blødgørende mælkebad, hvorefter neglebånd blødgøres, skubbes og dødt væv fjernes. Herefter files neglene i facon og der tilføres pleje i form af SolarOil og Cuticle Eraser. Efterfølgende peeles hænderne med en lækker scrub for at blødgøre og exfoliere hård hud. Hænderne pakkes ind i håndklæder med en lækker håndmaske for at give hænderne en lækker glød. Til sidst masseres en lækker håndlotion ind i hænderne. Ønsker du det, kan neglene herefter poleres eller pålægges Vinylux eller Shellac.

CND™ Almond Spa Manicure