CND ® Brisa Lite i Aalborg

Brisa Lite er CND / Creative Nail Designs nyeste innovative gele, der er ultra skånsom. Den kræver ingen filing på naturneglen og er opløselig med acetone. Brisa Lite består af to forskellige geleer; En smoothing gel til negleforstærkning og en skulptureringsgele til forlængelse.

Smoothing gel er fantastisk til en let forstærkning af naturneglen og som en ekstra forstærkning under Shellac, hvis man selv mangler lidt styrke.

Sculpturing gel er en skulptureringsgele, der betyder at den kan støbes ligesom almindelig CND akryl og den almindelige Brisa-gele. Forskellen er, at Brisa Lite kan opløses i acetone og er yderst skånsom mod naturneglen. Brisa Lite er til den lette forlængelse, hvor neglene ikke skal være for lange. Neglene kan laves med fransk kant, naturligt og med glimmer. Neglene kan fyldes op og balanceres ligesom almindelige Brisa.

Billeder

Du kan se billeder af Brisa Lite negle i galleriet.

Garanti

Jeg yder en uges garanti på neglene, HVIS fejlen på neglene ikke er selvforskyldt ved eksempelvis hårdt arbejde, de er max 1/3 af din egen negls længde og, hvis du bruger SolarOil som anbefalet. Jeg yder ikke garanti ved neglebidere eller hvis neglene er lavet for lange i forhold til min anbefaling. Derudover ydes der ikke garanti på “løsdele” som for eksempel sten.

CND Brisa Lite