Akrylnegle i Aalborg

Jeg, Line, har lavet akrylnegle siden december 2009, og er uddannet hos CND / Creative Nail Design. Efter at have brugt produkterne fra CND siden 2009 er jeg i 2020 gået over til produkter fra mærket Indigo.

Metoden hedder akryl, men er også kendt som “Liquid & Powder”-metoden. Behandlingen sker ved, at en lilla væske blandes med fint pulver på en pensel. Herefter påføres den neglen og tørrer af sig selv inden for 3 minutter. Neglene er dog ikke 100% gennemhærdet før efter 24-48 timer. Akryl er ca. 8 gange stærkere end din egen negl, og anses stadig som det stærkeste system inden for påsætning af negle. Dette betyder at jeg med akrylen kan lave en flot naturtro negl, der er holdbar til trods for, at jeg kan lave dem meget tynde. Akryl anbefales til folk med lidt blødere negle, og derudover anbefaler jeg akryl, hvis du benytter dine hænder meget i hverdagen, er neglebider eller har tendens til, at være lidt hård ved dine negle.

Da akryl er ca. 24-48 timer om at hærde 100%, er det meget vigtigt, at du passer på dine negle i dette tidsrum og er ekstra omhyggelig med din SolarOil. Jeg anbefaler SolarOil 4-6 gange i de første 24 timer. Når de 24 timer er ovre anbefaler jeg SolarOil 2-3 gange om dagen alt efter behov.

Billeder

Du kan se billeder af vores behandlinger i vores galleri.

Garanti

Jeg yder en uges garanti på neglene, HVIS fejlen på neglene ikke er selvforskyldt ved eksempelvis hårdt arbejde, de er max 1/3 af din egen negls længde og, hvis du bruger SolarOil som anbefalet. Jeg yder ikke garanti ved neglebidere eller hvis neglene er lavet for lange i forhold til min anbefaling. Derudover ydes der ikke garanti på “løsdele” som for eksempel sten.