Hybrid Eyelash Extensions i Aalborg

Hybrid-vipper er en blanding af Single Eyelash Extensions og Volume Eyelash Extensions. Her dækkes dine vipper med cirka 50 % af hver metode – det vil sige cirka 50 % volume faner og 50 % Single Lash Extensions. Det giver et rigtigt flot mere naturligt voluminøs look.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at du ankommer hos os uden make-up i ansigtet. Vi afrenser øjen-regionen for eventuelle makeup-rester, men da de fleste mascara indeholder olie, kan det være medvirkende til, at holdbarheden på de kunstige vippe nedsættes. Derudover afsætter vi kun en given tid til en behandling, så skal vi bruge ekstra tid på aftagning af make-up, så vil der være mindre tid til påsættelse af vipper.

Behandlingen med hybrid-vipper

En behandling tager 2,5 time. Du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne hele behandlingen igennem. De nederste vipper holdes tilbage med en fugtgivende øjenmaske. Herefter påsættes først Volume Eyelash Extensions, for at dække cirka 50 % af dine naturlige vipper. Efterfølgende fyldes hullerne ud med single Lash Extensions. Det er utroligt sjældent, at folk oplever en allergisk reaktion. Det er vigtigt du gør opmærksom på, hvis du har tendens til allergi, og derfor er i tvivl om du kan tåle limen. Bruger du kontaktlinser skal du komme uden kontaktlinser i, og medbringe et par briller. Der er risiko for, at kontaktlinserne kan påvirkes af limens dampe. Derudover vil mange opleve irritation ved, at have øjnene lukket over længere tid, når de har kontaktlinser i.

Opfyldning af vipper og pleje

For at holde vipperne flotte anbefales det, at de fyldes op efter 3-4 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne, blandt andet når dine naturlige vipper udskiftes. Er der problemer med holdbarheden da gennemgår vi sammen, hvad du kan gøre for, at optimere holdbarheden på dine Eyelash Extensions. For optimal holdbarhed anbefales det helt at undgå olieholdige produkter i ansigtet – du kan hos os købe diverse produkter til vedligeholdelse, make-up og afrensning uden olie specielt lavet til Eyelash Extensions. Dette er produkter, som vi anbefaler alle vores kunder at have, hvis de ønsker at fortsætte med Eyelash Extensions på længere sigt. Derudover anbefaler vi, at man bruger vippeserum (fx Revitalash eller M2 Beauté) til at bibeholde de naturlige vippers sundhed. En vippeserum giver fugt til vipperne og sørger for, at ens naturvipper bliver længere, tykkere og du får flere af dem – dette betyder også, at der kan påsættes flere, længere og fyldigere kunstige vipper.

Aftagning af vipper

Ønskes vipperne aftaget kan dette gøres hos os for at undgå skade på dine egne vipper. Det er yderst vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af dine egne naturlige vipper.

Ekstra info

De første 6 timer efter påsætning af Eyelash Extensions må vipperne ikke udsættes for vand, damp, træning eller sauna. Dette skyldes at limen tager tid om at gennemhærde, så holdbarheden er i top. Som nævnt frarådes det, at benytte olieholdige produkter i ansigtet, da olie vil opløse limen og nedsætte holdbarheden på dine Eyelash Extensions betydeligt. benyt udelukkende produkter og make-up lavet til Eyelash Extensions i ansigtet og på vipperne.Til sidst er det også vigtigt, at du ikke benytter vippebukker på dine Eyelash Extensions, da dette kan medføre tab af vipper – både kunstige og naturlige.

Billeder

Du kan se billeder af Hybrid Lash Extensions i galleriet.