Eyelash Extensions fra Lash Bar

Da jeg har udvidet min ekspertise med et kursus i Eyelash Extensions hos Danmarks absolut bedste Eyelash Extensions firma, Lash Bar, tilbyder jeg top professionel påsætning af Eyelash Extensions og Lash Lift. Jeg tilbyder også farvning af dine vipper og bryn.

Se mine lave priser på Eyelash Extensions her!

Lash Bar Copenhagen er den absolut højeste kvalitet inden for Eyelash Extensions og har Danmarks bedste produkter. De tilbyder en ægte uddannelse i Eyelash Extensions, og jeg er derfor uddannet Eyelash extensionist med eksamen og diplom. Du kan derfor trygt bestille tid hos mig, når det kommer til både negle og vipper.

Du kan læse om Lash Bar Copenhagen på deres hjemmeside her:

http://lashbar.dk/

Du kan også læse et par anmeldelser af Lash Bar fra Mascha Vang via nedenstående links:

http://maschavang.dk/2013/06/smukke-vipper/

http://maschavang.dk/2013/07/lash-bar-laekkerier/

Eyelash Extensions

Jeg tilbyder Eyelash Extensions med Single lashes-metoden da det er den mest naturlige, flotte og skånsomme metode.

Single Lashes limes på dine egne vipper, og føles bløde og naturlige som dine egne vipper. Med single lashes er det slut med mascats og bukning af vipperne – dine vipper vil se naturligt lange, bukkede og mørke ud.

Ved en Eyelash Extensions udvælges de mest sunde af dine egne vipper, hvor extensions sættes på. Der vil sættes flest muligt vipper på, alt efter hvor gode dine egne vipper er, og hvad de kan bære. Extensions vil bestå af Faux mink, der er en efterligning af ægte mink hår fremstillet af fleksibelt nylon materiale. Det kan dog være, at jeg vil tilbyde andre extensions materiale også, men som udgangspunkt er det Faux Mink hår jeg benytter.

Single lashes anses for at være en permanent løsning, hvor man kan vælge at få fyldt vipperne op når de begynder at trænge til det – dette er typisk efter 3-5 uger.

Lash Lift

Er du ikke til eyelash extensions kan lash lift være et fantastisk bud for dig. Lash lift får vipperne til at synes længere, med mere volume og giver dine naturlige vipper et løft, der holder op til 6-8 uger.

Lash lift er ikke det samme som almindelig permanent vippe buk. Lash lift indebærer, at silikonepads lægges på dine øvre øjenlæg, hvor vipperne fæstnes med hjælp fra en gel. Til sidst påføres Lash Lift permgel i 10 minutter, hvorefter vipperne renses for gel og silikone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *