CND Open Road Collection 2014

Dette er en kollektion jeg ellers har været lidt negativ omkring. Min første tanke var, at farverne virkede kedelige og som alle de andre farver vi har fået – indtil jeg så Swaps af kollektionen på nettet.

Jeg er fuldstændig overbevist – denne kollektion er helt fantastisk lækker og passer perfekt til forår/sommer. Farverne passer både til en lækker solbrun hud, men også til den lidt blegere danske vinterhud – fantastisk!

Det er 6 nye farver det drejer sig om, som både kommer i vidunderlakken Vinylux OG i Shellac. De skulle gerne komme i løbet af foråret – mit gæt er, at jeg får dem hjem i marts.

Swaps på farverne kan ses på BeautyGeeks blog via nedenstående link:

http://imabeautygeek.com/2014/01/10/cnd-vinylux-spring-2014-open-road-collection/#axzz2rGZaoPKx

Derudover får vi endnu en lækker kollektion til Sommer med navnet Paradise Collection – Farverne her er mere mørk neon – men jeg vil præsentere mere om denne kollektion når vi får mere info om den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *