Single Eyelash Extensions i Aalborg

Single Eyelash Extensions påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe. Single Lash Extensions er derfor fantastisk, hvis du ønsker et flot naturligt mascara look og selv har en fin mængde vipper. Har du få vipper eller ønsker ekstra volume tilbyder vi også Volume Lash Extensions.

Line er uddannet Eyelash Extensionist med diplom og eksamen fra Danmarks førerende klinik inden for Single Eyelash Extensions; Lash Bar Copenhagen. Det er derfor vipper af højeste kvalitet, du får påsat hos os. Line har sidenhen uddannet Naja i de samme teknikker. Med uddannelsen fra Lash Bar Copenhagen er du sikker på, at vi har en god og bred viden omkring Eyelash Extensions. Du kan læse mere om Lash Bar Copenhagen på www.lashbar.dk.

Der benyttes kunstige vipper lavet i nylon hår ved påsætningen af Single Lash Extensions. Vipperne fåes i forskellige længder, faconer og tykkelser og sammen finder vi ud af hvad, der vil passe bedst til dig og dine egne vipper. Single Lash Extensions kan påsættes alle vippetyper med godt resultat – har du dog meget sparsomme vipper (fx asiat) anbefaler vi dog Volume Lash Extensions for optimeret holdbarhed og look.

Ønskes et mere eksklusivt look, kan der påsættes ægte minkhår. Ægte mink er en yderst eksklusiv behandling, hvor der påsættes 100% ægte håndplukket minkhår. Ægte mink giver et flot naturligt resultat, der ligner man naturligt har lange, tykke vipper. Ved ægte mink anbefales det, at købe en vippebukker med varme til at vedligeholde vippens curve (buk), da ægte hår vil miste bukket over tid.

Det er også muligt at få lavet fest-vipper, hvor der påsættes farvede, glimmer eller rhinsten vippehår ind i mellem de sorte hår. Et super flot look til den mere vovet person, eller til de mange julefrokoster og nytårsaften. Glimmeren på vipperne aftager efter cirka 1 uges tid.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at du ankommer hos os uden make-up i ansigtet. Vi afrenser øjenregionen for eventuelle makeup-rester, men da de fleste mascara indeholder olie, kan det være medvirkende til, at holdbarheden på de kunstige vippe nedsættes. Derudover afsætter vi kun en given tid til en behandling, så skal vi bruge ekstra tid på aftagning af make-up, så vil der være mindre tid til påsættelse af vipper.

Behandlingen med single lashes

En behandling tager 2 timer. Du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne hele behandlingen igennem. De nederste vipper holdes tilbage med en fugtgivende øjenmaske. De kunstige vippehår sættes på enkeltvis på hver deres naturlige vippehår. Vi sætter så vidt muligt Extensions på alle naturvipperne.

Har du sarte øjne, så oplys om dette inden behandlingen. Har du tendens til allergi, så kan vi lave en allergitest 48 timer før behandlingen – testen udføres gratis. Dog kommer man ikke i nærheden af huden med limen, så det er utroligt sjældent, at folk oplever en allergisk reaktion. Det er vigtigt du gør opmærksom på, hvis du har tendens til allergi, og derfor er i tvivl om du kan tåle limen.

Bruger du kontaktlinser skal du komme uden kontaktlinser i, og medbringe et par briller, da øjnene vil blive irriteret af, at være lukket i 2 timer med kontaktlinser i.

Opfyldning af vipper og pleje

For at holde vipperne flotte anbefales det, at de fyldes op efter 2-4 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne, når dine naturlige vipper udskiftes. Er der problemer med holdbarheden da gennemgår vi sammen, hvad du kan gøre for, at optimere holdbarheden på dine Eyelash Extensions.

For optimal holdbarhed anbefales det helt at undgå olieholdige produkter i ansigtet – du kan hos os købe diverse produkter til vedligeholdelse, make-up og afrensning uden olie specielt lavet til Eyelash Extensions. Dette er produkter, vi anbefaler alle vores kunder at have, hvis de ønsker at fortsætte med Eyelash Extensions på længere sigt.

Derudover anbefaler vi, at man bruger vippeserum (Fx Revitalash eller M2 Beauté) til at bibeholde de naturlige vippers sundhed. En vippeserum giver fugt til vipperne og sørger for, at ens naturvipper bliver længere, tykkere og du får flere af dem – dette betyder også, at der kan påsættes flere, længere og fyldigere kunstige vipper.

Aftagning af vipper

Ønskes vipperne aftaget kan dette gøres hos os for at undgå skade på dine egne vipper. Det er yderst vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af dine egne naturlige vipper.

Efter behandlingen

De første 6 timer efter påsætning af Eyelash Extensions må vipperne ikke udsættes for vand, damp, træning eller sauna. Dette skyldes at limen tager tid om at gennemhærde, så holdbarheden er i top. Som nævnt frarådes det, at benytte olieholdige produkter i ansigtet, da olie vil opløse limen og nedsætte holdbarheden på dine Eyelash Extensions betydeligt. Benyt udelukkende produkter og make-up lavet til Eyelash Extensions i ansigtet og på vipperne. Til sidst er det også vigtigt, at du ikke benytter vippebukker på dine Eyelash Extensions, da dette kan medføre tab af vipper – både kunstige og naturlige.

 

Billeder

Du kan se billeder af Eyelash Extensions i galleriet.